HPS Adviesbureau

HPS Adviesbureau Passieve Brandveiligheid is ontstaan vanuit een jarenlange ervaring op het gebied van applicatie van brandveilige materialen. De adviezen die worden gegeven zijn dan ook sterk oplossingsgericht.

De hedendaagse verplichting om te voldoen aan minimale brandveiligheid die staat omschreven in het Bouwbesluit 2012, vraagt vaak om een creatieve oplossing die direct op de werkvloer kan worden geïmplementeerd. HPS Adviesbureau levert u deze flexibele wijze van werken. Wij kunnen een brandveiligheid scan verzorgen, met een direct daaraan gekoppeld logboek en een begroting van de kosten die het op peil houden van gebouw(en) met zich mee brengen. Naast de scan kunnen wij er ook voor zorgen dat de werkzaamheden worden uitgevoerd en indien gewenst passen we tussentijdse controles en een eindoplevering toe. Waar u zekerheid over hebt is dat na oplevering van de werkzaamheden alles goed gedocumenteerd zal zijn middels ons eigen Electronisch LogBoek (ELB) systeem.
 

Controle bestaande panden

Gebouw scan – Verbeter advisering – Logboeken – Bouwbegeleiding – RapportagesBrandscheidingen

Doorvoeringen – Sparingen – Constructies – Toepassingen

 

Brandwerende coating op staal, hout en beton constructies

Adviezen voor de gevraagde toepassingen – Bouwbegeleiding brandveiligheid – Voortgangcontroles – Tussentijdse en eindrapportages.

 

Brandwerende betimmeringen op staal, hout en beton constructies

Adviezen voor de gevraagde toepassingen – Bouwbegeleiding brandveiligheid – Voortgangcontroles – Tussentijdse en eindrapportages

 

Protective coating(staal)

Advisering – Bouwbegeleiding – Controles – Tussentijdse en eindrapportage